Известие

Collapse
No announcement yet.

за ел. стъкла 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за ел. стъкла 145

за надоле нормално няма проблем, ама за нагоре все едно няама пауер много споро , и изклучува релето и морат да го натискам... пробах да подмачкам механизамот, малко на кратко како подобре ама все пак, не сам много доволен...
    дайте някое искуство мнение.
    Поздрав Кирил
    ALFA 145 1.6 BOXER

Смажи си уплатненията на прозореца, по които върви той...
    При мен десният прозорец не се ддигаше ВЪОБЩЕ ....
    след като смазах уплатненията... почна да върви като по масло
    Поздрави
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

ел.стъкла

Колега , с какво ги смазваш тия уплтнения?
      ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

малко не разбирам, какво е това уплатнения?
        ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

с какво ги смаза тея уплатнения при положение, че не са гумени а се нещо като плат... такава материя
          и моето се ебава така.... дясното
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

то май на повечето ни се ебават така стъклата
            Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
            Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
            Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

vanboxer
              МнениеПуснато на: Съб Мар 08, 2008 3:13 pm Заглавие:
              то май на повечето ни се ебават така стъклата

Напълно съм съгласен с тебе,но не е само на алфетките така на почти всички видове коли ел.стъклата се ебават по-някога знам го от личен опит че работех в една афто къща и какви ли не съм ги виждал
              145 junior 1.4 16v 98
              KARANJETO E NAYKA !!

Comment

май май
                Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
                Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
                Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

kirilsk ще требва да отвориш кората. Има водач на стъклото и смазката по него се спича. Сваляш целия механизъм, чистиш го и наместваш стъклото хубаво и после нема проблеми. Аз така оправих мойто.
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

нвярвам да е толкова голям проблема
                    самите уплатнения( водачи) на стъклото явно спичат, по необясними причини!
                    Моето дясно, се вдигаше само отзад, и все едно машинката повдига стъклото само отзад ?!
                    хванах се аз с Емо (iskrev) и разглобихме кората.....
                    След 30мин тъпо зяпане на елементарния механизъм и недоумение защо не се вдига как тряя тоя джам...
                    Емо взе един спрей за полиране на табло (онова лъскавото дето се пръска на таблото, такова имахме под ръка..) напръска обилно уплатненията на прозореца(водачите) и тръгна като по масло...
                    гледам че напоследък пак е взел да се замисля... особенно левия....
                    ще се огледам за нещо по смазващо.... или няколко капки масло
                    Успех

Comment

Само що се врнах од прошетка низ Македония 380км... и тоа стакло ми прави голями заебанции, ако имах потреба да отварам додека карам морах с едната рака да притискам копчето с другата да подигам стьклото
                      ама сутрин сам слободен и мора да го опраам

Поздрав
                      ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

Виж може да имаш проблем в моторчето,има едно пластмасово зъбно колело,на което му се ронят зъбите и става така Н астарата го имах този проблем и сменях целия механизъм
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

момчета стъклото играе направо - не че е спечено когато започне да спича аз му помагам много млако само в предната част и си затваря перфектно - дали няма някои държачи отпред ,които с времето да се прецакват ?
                          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Добре де, нищо не ви пречи да ги пръснете с нещо смазващо...
                            ако няма ефект, тогава разглобявайте...

Comment

мойто лявото се е*ава яко... трябва да го повдигам в предната част за да се затвори, иначе задната се вдига повече, запецва във водача и спира... знам че на типото има една пластмасова джаджа, която се защипва в задния край на стъклото (на стъклото има една дупка), обаче искам да попитам на алфата има ли го това???
                              Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Working...
                              X